Zo doe je zaken met makelaar Ahuys Schiedam

Zo doe je zaken met makelaar Ahuys Schiedam

Wil je makelaar Ahuys Schiedam inschakelen? Dan kun je eigenlijk gelijk aan de slag. Het maakt namelijk niet uit of je jouw huis gaat verkopen of juist een huis wilt kopen, de makelaar kan jou hier altijd bij helpen. Door je op een goede manier voor te gaan bereiden op het kennismakingsgesprek zorg je ervoor dat het proces gaat verlopen zoals jij dit gehoopt had. Er zijn wel een aantal dingen waar je op kunt gaan letten. Maar wat is dit dan en hoe zorg je zelf voor een zo goed mogelijk eindresultaat bij de aan- of verkoop?

Makelaar Ahuys Schiedam zet jouw woning te koop

Makelaar Ahuys in Schiedam kan jou in eerste instantie helpen bij de verkoop van jouw woning. Zodra je van plan bent om jouw woning te verkopen, kun je een afspraak maken bij de makelaar. Er wordt dan door middel van een taxatie gekeken hoeveel jouw woning waard is. Van hieruit kan namelijk bepaald worden voor hoeveel jouw woning te koop komt te staan. De makelaar neemt vanaf dat moment alles van jou over als je wilt. Uiteraard blijft er altijd voldoende contact zodat je op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

De bezichtigingen en onderhandelingen uitgevoerd

Je hoeft je geen zorgen te maken om de bezichtigingen die ingepland worden. Makelaar Ahuys in Schiedam neemt dit namelijk helemaal op zich. Hierdoor zullen de bezichtigingen plaatsvinden op momenten dat jij niet aanwezig bent, waardoor je nergens over na hoeft te denken. Een groot voordeel hiervan is dat er geen emoties op kunnen spelen en dat jij je geen zorgen hoeft te maken om hoe jouw huis gepresenteerd wordt. Hier zorgt de makelaar namelijk voor. Uiteindelijk kan de makelaar zelfs alle onderhandelingen voor jou uitvoeren. Je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Jouw wensen voor een nieuw huis

Ben je op zoek naar een huis? Ook dan kan makelaar Ahuys in Schiedam jou helpen. In dit geval zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin jij al jouw wensen en eisen door kunt geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een bepaald aantal slaapkamers wilt hebben, dat er speciale wensen zijn op het gebied van de ligging van de woning of de tuin. Daarnaast geef je jouw budget door. Hierbij houd je rekening met de extra kosten die nog betaald moeten worden, zoals de vergoeding voor de makelaar, verbouwing en de notaris. Op deze manier kan er gericht gezocht worden naar een woning die bij jouw wensen aansluit.

Eenvoudig geregeld met Ahuys

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een huis of dat je jouw huis wilt verkopen, makelaar Ahuys in Schiedam heeft voor iedere mogelijkheid specialisten in huis die jou zouden kunnen helpen. Jij hoeft alleen nog maar te weten wat je wilt en welke resultaten je wilt behalen. Een makelaar doet dan de rest voor jou. Met de juiste voorbereiding kun je dus altijd genieten van een nieuwe woning en de verkoop van jouw eigen woning.

Ahuys makelaars Rotterdam

AHuys Makelaars

Tel: +31 10 426 5620
Email: info @ ahuys.nl
Website: https://ahuys.com/

Ahuys makelaars Rotterdam

Bergselaan 237, 3038 CB Rotterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
van 10.00 tot 19.30 uur