Huishoudelijke Hacks: Hoe je 5 onmogelijk huishoudelijke problemen kan oplossen

Huishoudelijke Hacks: Hoe je 5 onmogelijk huishoudelijke problemen kan oplossen

Je dacht dat het goed gebroken was … tot je dit bericht leest. Ontdek of die huishoudelijke reparatie die je bekommert, op onze lijst staat van 5 dingen die je dacht dat je het niet kon oplossen. Bonus: Niet een enkele hack vereist daad werkelijke gereedschap.

Huishoudelijke hacks

Maak Hout fineer op je meubels

Hout fineer op een meubelschil? Lijm het fragiele oppervlak vast zonder dat u nog meer fineer hoeft op te halen door gebruik te maken van een drinkstraal. Vlak het stro, doei het uiteinde in houtlijm en doei het onder het gedeelte dat schilt. Blader dan voorzichtig naar het andere uiteinde om een ​​kleine hoeveelheid lijm af te geven.

Repareer een deuk in uw houten vloer

Zolang het hout niet onderaan is afgebroken, kunt u deuken in houten vloeren of meubels repareren. Ga als volgt te werk: Doe een lap onder warm water en draai het uit en plaats het boven op de buik. Breng een ijzeren set op middelmatige hitte aan op de lap tot de lap uitdroogt. Herhaal dit proces tot je dent weg is.

Repareer Vinyl vloeren die omhoog komen

Als je vinyl vloeren opkomt, zet het terug waar het hoort! Leg een vel folie op de bovenkant (glanzende zijde) en doe daarna een heet ijzer er overheen tot u de lijm op de bodem van de tegel begint te smelten. Plaats iets zwaar, zoals een stapel boeken, bovenop en laat het overnachten om te zetten.

Vul een gat in uw vinyl vloer

Als er een klein gat in uw vinylvloer is, hier is een hak om het te patsheren, moet u het geloven. Vind een vinyl tegel die dezelfde kleur heeft, of beter nog, een die je hebt opgeslagen voor een vervanging. Maak een aantal vinylkrullen van de tegel met een kaas grijper, meng ze dan met een kleine hoeveelheid heldere nagellak. Doe de nagellak mengsel in het gat en laat het drogen. Voila! Je vloer is als nieuw weer.

Waterleidingen laten stoppen met het maken van lawaai

Als je waterpijpen aan de slag raken, kan je het lawaai ontdoen zonder te betalen voor een loodgieter om te bezoeken. Schakel eerst uw hoofdwaterklep uit, die meestal in de buurt van de watermeter ligt. Zet al je water kraantjes aan, zet ze koud en laat ze afkoelen tot het droog is. Sluit ze dan weer dicht. Zet uw hoofdventiel weer aan en draai elke kraan weer aan. Na een paar ogenblikken te spugen en hoesten geluiden, moeten ze nu vrij stromen zonder geluid uit de buizen te komen.