Hoe maak je je aanrechtblad weer als nieuw?

Hoe maak je je aanrechtblad weer als nieuw?

Wil je je aanrechtblad upgraden zonder een nieuw te kopen?
Als u die gele vlekken wilt verwijderen, “permanente” merken, deegresiduen en meer, hier zijn 9 tips die uw aanrechtblad van drab naar fabriek nieuw zullen veranderen.

DIY schoonmaakmiddel

Om een ​​goede, goedkope schoonmaakmiddel voor uw tegels, tegels, badkamers en toiletten te maken, giet 8 ounce warm water in een container (een spuitfles zou ideaal zijn) en voeg drie Alka Seltzer tabletten toe. Laat de oplossing helemaal uitzetten, doe dan op een doek of spons en doei!

(Niet zo) Permanente Marker

Gebruik een oranje schil om een ​​markeringsvlek (zelfs van permanente marker) van een aanrecht te verwijderen. Veeg eerst de buitenkant met je vingers om de oranje olie op het oppervlak te brengen, en wrijf de schil direct op de merkvlek. Misschien moet u een klein elleboog vet gebruiken, maar het komt uit!

Reinigen weg Deeg

Als je klaar bent met een middag van bakken, is het een makkelijke manier om het vast-deeg van je aanrechtblad te reinigen: Sprinkle je rommelige aanrecht met zout en je kan een vochtige spons gebruiken om de Doughy, floury mess die je achtergelaten hebt.

Ontdoen van steenvlekken

Om vlekken op stenen werkbladen te verwijderen, maak een mengsel van warm water met een paar druppels waterstofperoxide en ammoniak. wrijf het in de vlek, wacht een paar minuten, spoel daarna met warm water. Om kleine krassen te elimineren, kunt u bufferen met een superfijne stalen wol.

Glanzende Borduren

Voor een krasvrije schoonmaakmiddel die uw bureautoetsen zal schitteren, doe je de frisdrank op met een vochtige spons.

Marmer Onderhoud

Marmeren bureaustellen geven een elegantie aan een huis toe, maar helaas kunnen ze niet worden gereinigd met de meeste commerciële producten. Wij raden de ouderwetse route aan. Vul eerst een klein wasbak of uw gootsteen met warm water en voeg een druppel of twee afwasmiddel toe. Met een spons, gebruik het zeepwater om de aanrecht af te vegen, en spoel het gebied af en droog. Als u een vlek opmerkt, voeg dan een paar druppels bleekmiddel toe aan soda totdat u een pasta hebt gemaakt, de vlek ermee bedekken en overnachten. De volgende dag nat het gebied en verwijder de pasta, zorg ervoor dat u het gebied grondig spoelt.

verwijderen van vlekken op het aanrechtblad

U kunt koppige vlekken van uw aanrecht verwijderen door een koekjespasta aan te brengen en met een warme, vochtige doek te wrijven. Als de vlek nog overblijft, overwegen om een ​​druppel of twee bleekmiddelen te gebruiken, maar wees voorzichtig. Het kan je taart samen met de vlek vervagen!

Geel aanrechtblad?

Als de email op uw toonbank of geel geel is geworden, voeg dan een handvol zout toe aan terpentijn en wrijf de email op en doe dan gewoon als gewoon. Zorg ervoor dat u eerst in een klein gedeelte van de toonbank test.

Gesmolten plastic messen reinigen

Het is ons vaak gebeurd, en het is waarschijnlijk met u gebeurd. Op de verkeerde tijd is een zakje brood op de verkeerde plaats, en je komt uiteindelijk met gesmolten plastic over de toonbank (of broodrooster). Om gesmolten kunststof uit metaal, glas of ander kunststof te verwijderen, controleer eerst of het oppervlak koel is (doe de stekker uit het stopcontact!). Vervolgens wrijf het geaffecteerde gebied met nagellak verwijderaar totdat de plastic afschrapt. Veeg het oppervlak met een vochtige spons af en laat het drogen, en je bent weer in bedrijf.