6 slimme en makkelijke ruimte besparende tips voor kleine badkamers

6 slimme en makkelijke ruimte besparende tips voor kleine badkamers

Is uw badkamer gewoon verre weg van perfect? Volg deze zes tips, met inbegrip van blikjes en kruidenrekken, om uw badkamerorganisatie naar het volgende niveau te brengen.

Douche gordijn Hanger

Is uw douche geladen met loofahs, sponzen en bad speelgoed? Houd ze allemaal op een handige plaats door een extra gordijnstang in de achterkant van de douche te plaatsen en hen op S- vorminge haken te hangen. U kunt ook de staaf gebruiken om badpakken, natte handdoeken en kleding te hangen, of als opslagruimte voor schoonmaakartikelen.

Leuke manier om handdoeken op te slaan

Als u in de badkamer op de ruimte bent, is het een slim idee om handdoeken op te slaan. Gebruik een oud wijnrek! Gewalst, ze passen perfect in de flesgrootte slots bestemd voor wijn. (Rolled up tijdschriften en kranten passen ook!)

Van Spice Rack naar Bathroom Caddy

Draai een muur kruidenrek in een badkamer caddy! Gebruik het om kleine shampoo- en conditionerflessen, zeepjes, lotions, nagel lakjes, make-up, katoenballen op te slaan en eventuele andere onverschillige items die in de badkamer zinken verzamelen.

Een schoenen opslag bak voor in de badkamer

Als u extra opslagruimte in uw badkamer nodig heeft, gebruikt een van onze favoriete oplossingen een plastic schoen opslag bak. Beschikbaar bij thuiswinkels, deze organizers zijn perfect voor make-up, lotion, en zelfs kleine apparaten zoals krulijzers.

Blikjes als houders

Wij houden van deze handige oplossing voor het opslaan van borstels, kammen en andere haar producten: Herstel grote soep, boon of andere blikjes! Om het eerst de blikjes te bedekken met verpakkingen of contactpapier om het ontwerp van uw badkamer aan te passen, snijd het papier zo groot en plak het om de blikjes met witte ambacht lijm of Mod Podge. Gebruik dan in uw overvolle kastjes of plak plakstrips (zoals het Command-merk) om de poetshouders aan de muur of aan de binnenzijde van een kast te bevestigen.

Fruitmandjes

De opknoping drie-tier mandjes die je meestal vindt fruit in de keuken zijn ook perfect voor de badkamers. Bewaar borstels, haargel, Band-Aids, of wat er ook te veel ruimte in uw medicijnkastje opneemt. Als u buiten uw bereik bent geplaatst, is het ook een geweldige plek om scheerbenodigdheden te bewaren.