6 leuke, en goedkope manieren om meubels te herstellen

6 leuke, en goedkope manieren om meubels te herstellen

Ziek van je oude meubilair?

Upgrade het op de goedkope met deze 6 leuke tips. Van nieuwe knoppen en handgrepen voor je dressers om het mismatched meubilair te omarmen, zal je plaats op een nieuwe en trendy manier binnenkort zien.

Dressoir Opslag

Als uw landkeuken uit de kamer loopt, overweeg een dressoir. Alhoewel u alleen gebruikt bent voor bureaus die alleen voor slaapkamers zijn, kan het een waardevolle aanvulling zijn op een keuken voor het opslaan van servetten, keukengerei en meer. Repareer de dressoir in kleuren om uw keuken aan te passen en u zal de gasten vragen waar u uw nieuwste meubelstuk hebt.

Niet weggooien van en verweerd dressoir

Als uw meubels verweerd of uit de stijl zijn, is dat niet noodzakelijkerwijs een reden om het te vervangen. Er zijn tal van manieren om oude dressoir, stoelen en tafels op te ruimen. Iedereen houdt van quilts, dus waarom doe je er niet tegen die oude stoel die je nodig hebt om opnieuw te stoppen? U kunt ook gebruik maken van kleurrijke stoffen op de voorkant van nachtkastje en dressoir laden. Krijg maar wat schrootdoek uit uw laatste project of uit een stofwinkel, en bevestig deze aan de dressoir laden met een stapelgeweer. Om er nog meer plezier mee te maken, willen we een deel van het stuk schilderen en de kleur coördineren met de doek die we gebruiken.

Hanterd Met Stijl

Als je kasten oud worden en versleten, kun je ze herleven door de knoppen en handgrepen te vervangen. Een goede verscheidenheid moet goedkoop beschikbaar zijn bij uw lokale hardwarewinkel. Ze laten uw keuken of badkamer er nieuw uitzien!

Een cadeau voor decoratie

Verkleed een goedkope set plastic lades door ze in verpakkingspapier te bedekken. Kies een stukje papier waar u van houdt (u kunt zelfs meerdere coördinerende ontwerpen kiezen), en snijd de stukken om de grootte van de laden te passen. Spreid dan een lijm / sealer, zoals Mod Podge, op het plastic en doe het lappapier erop, doe het voorzichtig om bellen uit te schakelen. Laat drogen, en breng een laag af dichtmiddel bovenop. Het papier ziet er niet alleen mooi uit, maar verbergt ook de inhoud van de laden, waardoor alles netjes en netjes lijkt.

Bijpassend niet noodzakelijk

Je hebt dit waarschijnlijk opgemerkt bij de restaurants die je vaak hebt, maar het wordt steeds meer aanvaardbaar, zelfs heup-om je maaltijden op vintage, mismatched stoelen te eten. In plaats van een fortuin op een eetkamer te zetten, ga voor de mismatched look en jacht op je stoelen in spaar zaamheden en gebruik meubelwinkels.

Maak de boekenplank kleurrijk

Als u op zoek bent naar een makkelijke, goedkope manier om een ​​kleur toe te voegen aan een kamer, kijk dan niet verder dan de boekenplank. U kunt de binnenkant van de achterkant van de muur van de boekenplank een kleur schilderen die een contrast of coördinatie heeft met uw decor. Het zal een moderne touch voor niet veel geld!