6 eenvoudige manieren om je slaapkamer een facelift te geven

6 eenvoudige manieren om je slaapkamer een facelift te geven

Ben je ook je saaie slaapkamer zat?
Verfraai en verbeter je bed van je hoofdbord tot linnengoed met behulp van deze interieur tips en bekijk hoe je slaapkamer transformeert vlak voor je ogen.

Versier je dekbedovertrek – trooster

Als u van de kant houdt, voegt u wat aan uw slaapkamer of gasten slaapkamer toe met deze goedkope truc. Koop een rechthoekig kanten tafellaken dat 180 tot 230 cm bedraagt, deze kunt u direct op uw bestaande dekbedovertrek of trooster plaatsen. Je vrienden zullen zich afvragen hoe je dit hebt kunnen veroorloven, om je bed met kant te bekleden!

DIY hoofdbord

Om je slaapkamer met een veel frisse kleuren op te vullen, dit doe je snel en slim met een doe het zelf faux-hoofdbord. Vind een kleurrijk vel dat de inrichting van uw kamer aanvult; Elke stof zal werken, dus beschouw katoen, linnen, fluwelen, en zelfs bont! Let wel eerst op de breedte van uw bed; Een hoofdeinde is meestal iets groter dan uw matras. Bepaal dan welke stijl van uw hoofdeinde u het best vindt, snijd de stof naar de juiste maat en vorm. Pak de stof om een ​​schuimbasis en plak het op de muur of hang het op.

DIY Stofhoes

Een stofhoes is een item wat toegevoegd kan worden aan de categorie van: ‘dingen die je echt niet nodig hebt’, tenzij je alles wat je onder het bed hebt opgeslagen en dit natuurlijk probeert te verbergen. Maak je eigen stofhoes met een laken of een tafelkleed. Alleen de zijkanten van het bed zou voldoende moeten zijn, zo dat de spullen onder het bed niet meer zichtbaar zijn. En Snellere oplossing is natuurlijk om het kleed over de spullen te plaatsen.

Verfris je matras

Het is makkelijk om lakens en matrashoesjes in de was te gooien, maar het matras zelf kan lastiger zijn om schoon te houden. Om eventuele vieze geuren op uw matras op te frissen en te verwijderen, voeg een eetlepel vloeibare wasverzachter en bakzout toe aan een spuitfles die met water is gevuld, breng het mengsel aan op uw matras. Je matras zal lekkerder ruiken als toen je hem nieuw aanschafte!

Maak uw kussens pluizig en fris

Om ze pluizig en fris te maken, zet ze een paar minuten in de wasdroger met wasverzachter en twee schone tennisballen.

Witte Oude Linnen lakens

Witte lakens kunnen geel worden om verschillende redenen, reinigingsmiddelen, plastic opslagcontainers, oliën in uw huid of natuurlijk gewoon ouderdom. Hoe maak je ze weer wit? Week ze voor acht uur in een grote roestvrijstalen pan met kokend water en ¼ kop vaatwasmiddel. Spoel en was deze zoals gebruikelijk. De schoonmaak krachten van de vaatwasser zeep zullen de helderheid en kleur van uw linnen lakens herstellen.

Geef een geurtje aan je linnen lakens

Zout is een wonderwerker als het gaat om het verwijderen van linnenvlekken; En als u geurige zouten gebruikt in uw wasgoed, krijgt u als extra bonus van heerlijk ruikende was goed ervoor terug. Voeg ¼ kop geurende badzout toe tijdens de spoelcyclus van de wasmachine. Niet alleen zullen uw lakens er goed en stralend uitzien, het zout werkt ook als een stijfsel om ze extra fris te houden. Zorg ervoor dat u geen badzouten gebruikt met kleurstoffen.